Jeanette Bretteville

Hvordan kan vi jobbe sammen?

Det er flere muligheter for å skape et hjem som gnistrer av glede.

Ryddekurs – online

Brettevilles populære ryddekurs er en fin løsning for mange. Du kan rydde sammen med andre, eller alene i eget tempo. Kursene er digitale og du får alt du trenger for å komme i mål. Noen vil likevel ha personlig hjelp underveis, og det er mulig å investere i en kombinasjonsløsning med kurs og personlig oppfølging. Se mer under fanen Kursportal

Ønsker du å rydde helt selv etter metoden?

Jeg har laget en komplett sjekkliste over alt som kan finnes i et hjem.

Dette er egentlig en sjekkliste forbeholdt de som går på kurs hos meg, men den er så knallgod å ha når du rydder, så jeg gjør et unntak.

Jeg kan sende den til deg på e-post i dag. Så kommer du i gang.

Investeringen er på kun kr 298.-

Du finner den her: https://start.bretteville.no/sjekkliste

Ryddepakke – privattimer

Du kan velge en ryddepakke på 5-70 privattimer hvor vi jobber sammen fysisk eller digitalt.

Det å ha privattimer er en investering som ligger på mellom kr 1500.- til 2000.- per time, avhengig av størrelsen på pakken. Dette kan du regne som en engangsinvestering da resultatet holder også etter vi er ferdige.

I vinter er det venteliste, men vi har åpnet opp kalenderen for våren 2024, så ta kontakt om du ønsker privattimer.

15 TIMERS PAKKE

Dette er et flott alternativ for deg som bor i et lite hus eller leilighet, eller for deg som bare trenger hjelp med en liten del av KonMari-reisen for eksempel rydde et kjøkken eller et hjemmekontor.

  • Pakken inkluderer tre økter på 5-timer.
  • Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

30 TIMERS PAKKE

Denne pakken gjør det mulig for oss å dedikere en hel fem timers økt til hver av de fem KonMari-kategoriene, med en ekstra økt for å gå over lagringsalternativene dine. Dette er et flott alternativ for deg som har mulighet til å gjøre lekser mellom øktene. (For eksempel går vi igjennom klær den første økten, også tar du vesker og sko på egen hånd. Eller så gjør vi papir på en økt, men så fullfører du litt skanning og arkivering på egen hånd.)

  • Pakken inkluderer seks økter på 5-timer.
  • Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

50 TIMERS PAKKE

Denne pakken er optimal for mellomstore hjem, og den tillater oss grave dypt inn i hver av kategoriene. Det er perfekt for folk som er klare til å forplikte seg til å fullføre hele KonMari-reisen fra start til slutt, og som kan sette av litt tid til å gjøre noe lekser mellom øktene.

  • Pakken inkluderer ti økter på 5-timer.
  • Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

70 TIMERS PAKKE

Denne pakken er optimal for mellomstore til store hjem, og den tillater oss grave dypt inn i hver av kategoriene. Det er perfekt for folk som er klare til å forplikte seg til å fullføre hele KonMari-reisen fra start til slutt, og som kanskje ikke har muligheten til å gjøre så mye mellom øktene.

  • Pakken inkluderer ti økter på 5-timer, samt noen kortere økter innimellom.
  • Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

ENKEL ØKT

En «a la carte» -økt varer opp til 5 timer og kan være et flott alternativ hvis du vil prøve ut metoden, men ikke er helt sikker på om det er riktig tidspunkt å forplikte deg fullt ut.

Det kan også være fint når du vil komme i gang med å rydde selv. Vi kan se på visjonen for hjemmet ditt, lage en fremdriftsplan for ryddingen eller se på hvilke andre metoder som kan være aktuelle slik situasjonen er for deg.

  • Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

«JOY AT WORK» – skap glede på arbeidsplassen

Hvordan har du det på arbeidsplassen din? Mye papirer og overfylt innboks? Bruker du for mye tid på administrative oppgaver? Kontororganisering «Joy at work» vil kunne hjelpe deg til å bli mer effektiv og gi deg tid til å jobbe med de riktige oppgave. Ikke minst vil du finne mer glede i jobben din.

Jeg kan hjelpe deg med å sette opp systemer som fungerer, organisere kontoret ditt eller hjelpe deg å løse de administrasjons- og arbeidsoppgavene som ikke fyller deg med glede.

Med over 30 års erfaring fra arbeidslivet forstår jeg viktigheten av organisering og systemer. La meg hjelpe deg med å få klarhet, effektivitet, glede og fokus i bedriften din.

Ta kontakt for mer informasjon, pris og referanser.

Er du usikker på hva du skal gjøre? Ta gjerne kontakt for en gratis, konsultasjon HER.

Det med liten skrift:

Full betaling forfaller på kjøpstidspunktet, eller du kan velge å betale 50% ved kjøpstidspunktet og 50% når vi har fullført halvparten av øktene i pakken. Betalinger refunderes ikke. Økter må finne sted innen ett år etter at du har kjøpt pakken. Om du avbestiller mindre enn 24 timer før avtalt oppmøtetidspunkt, vil du bli krevd for 50% av prisen for avtalt timeantall.  Du må være forberedt på at dette er en reise som gir fantastiske resultater på de fleste områder og kan by på endringer i livet som jeg ikke kan holdes ansvarlig for. Det jeg kan garantere er at du blitt møtt med «Null fordommer – 100% glede» om du lar meg hjelpe deg.