Jeanette Bretteville

Hvordan kan vi jobbe sammen?

Det er flere muligheter for å skape et hjem som gnistrer av glede.

Ryddekurs – online

Våre populære ryddekurs er en fin løsning for mange. Kursene er digitale og du får alt du trenger for å komme i mål. Noen vil likevel ha personlig hjelp underveis, og det er mulig å investere i en kombinasjonsløsning med kurs og personlig oppfølging. Se mer under fanen Kursportal

Ryddekonsulent – hjem

Du kan velge ryddepakke på 5-70 privattimer hvor vi jobber sammen fysisk eller digitalt.

Det å ha privattimer er en investering som ligger på mellom kr 1500.- til kr 2000.- per time, avhengig av størrelsen på pakken.

15 TIMERS PAKKE

Dette er et flott alternativ for deg som bor i et lite hus eller leilighet, eller for deg som bare trenger hjelp med en liten del av KonMari-reisen.

  • Pakken inkluderer tre økter på 5-timer.
  • Donerte gjenstander fraktes om ønskelig bort etter hver økt, og vi sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

30 TIMERS PAKKE

Denne pakken gjør det mulig for oss å dedikere en fem timers økt til hver av de fem KonMari-kategoriene, med en ekstra økt for å gå over lagringsalternativene dine. Dette er et flott alternativ for deg som har mulighet til å gjøre lekser mellom øktene. (For eksempel går vi igjennom klær den første økten, også tar du vesker og sko på egen hånd. Vi rydder papir på en økt, men så fullfører du litt skanning og arkivering på egen hånd.)

  • Pakken inkluderer seks økter på 5-timer.
  • Donerte gjenstander fraktes om ønskelig bort etter hver økt, og vi sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

50 TIMERS PAKKE

Denne pakken er optimal for mellomstore hjem, og den tillater oss grave dypt inn i hver av kategoriene. Det er perfekt for deg som er klar til å forplikte deg til å fullføre hele KonMari-reisen fra start til slutt, og som kan sette av litt tid til å gjøre noe lekser mellom øktene.

  • Pakken inkluderer ti økter på 5-timer.
  • Donerte gjenstander fraktes om ønskelig bort etter hver økt, og vi sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

70 TIMERS PAKKE

Denne pakken er optimal for mellomstore til store hjem, og den tillater oss grave dypt inn i hver av kategoriene. Det er perfekt for deg som er klar til å forplikte deg til å fullføre hele KonMari-reisen fra start til slutt, og som kanskje ikke ønsker å gjøre så mye selv mellom øktene.

  • Pakken inkluderer ti økter på 5-timer, samt noen kortere økter innimellom.
  • Donerte gjenstander fraktes om ønskelig bort etter hver økt, og vi sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

ENKEL ØKT

En «a la carte» -økt varer opp til 5 timer og kan være et flott alternativ hvis du vil prøve ut metoden, men ikke er helt sikker på om det er riktig tidspunkt å forplikte deg fullt ut.

Det kan også være fint når du vil komme i gang med å rydde selv. Vi kan se på visjonen for hjemmet ditt, lage en fremdriftsplan for ryddingen eller se på hvilke andre metoder som kan være aktuelle slik situasjonen er for deg.

«JOY AT WORK» – skap glede på arbeidsplassen

Hvordan har du det på arbeidsplassen din? Mye papirer og overfylt innboks? Bruker du for mye tid på administrative oppgaver? Kontororganisering «Joy at work» vil kunne hjelpe deg til å bli mer effektiv og gi deg tid til å jobbe med de riktige oppgave. Ikke minst vil du finne mer glede i jobben din.

Jeanette Bretteville kan hjelpe deg med å sette opp systemer som fungerer, organisere kontoret ditt og hjelpe deg å løse de administrasjons- og arbeidsoppgavene som ikke fyller deg med glede.

Med over 30 års erfaring fra arbeidslivet forstår hun viktigheten av organisering og systemer. La Jeanette hjelpe deg med å få klarhet, effektivitet, glede og fokus i bedriften din.

Ta gjerne kontakt for en gratis ryddeprat HER.

Det med liten skrift:

Du må være forberedt på at dette er en reise som gir fantastiske resultater på de fleste områder og kan by på endringer i livet som jeg ikke kan holdes ansvarlig for. Det jeg kan garantere er at du blitt møtt med «Null fordommer – 100% glede» om du lar meg hjelpe deg.