Brettede skjerf etter KonMari metoden

Hvem er jeg?

Jeanette Brettevill organiserer garderobe

Jeanette Bretteville, født og oppvokst i Oslo, og har mer enn 30 års erfaring fra ledelse av mennesker og bedrifter. Jeg tar vare på relasjoner og har gjennom 50 år i Oslo bygget opp et stort nettverk.

Mitt forretningsliv og mitt privatliv har løpende satt meg i situasjoner der det har vært nødvendig å endre og omstille på en lønnsom og respektfull måte. Jeg ser helhet, jeg ser løsninger, jeg ser mennesker og jeg får ting gjort.

Jeg har ryddet så lenge jeg kan huske og har alltid elsket å tenke ut praktiske løsninger enten det har vært hjemme, på jobb eller for venner og kjente.

Rot i alle former appellerer til meg, gjør meg nysgjerrig, og jeg møter det med respekt og ydmykhet. Jeg synes det er like gøy å stupe inn i barnerom, kjeller og loft som å sortere uåpnede regninger og ringe kreditorer. Det er ingen ting jeg ikke har sett før, så du kan være trygg når du lar meg slippe inn i livet ditt.

Jeg kjenner dypt på at vi har et ansvar for miljøet og andre mennesker. Det er derfor viktig for meg med gjenbruk i alle former, og jeg inkluderer dette i arbeidet mitt.

Trenger du hjelp?

Det er ikke alltid man kan klare alt selv. Noen ganger er det deilig å få litt hjelp og støtte. Det gjelder også med rydding og organisering. Jeg vil hjelpe deg med alt jeg kan, og kan ikke jeg, vet jeg nok hvem som ellers kan hjelpe deg.

Etter mer enn to tusen timer med rydding hos klienter vet jeg at Marie Kondo-metoden fungerer! Du bør være forberedt på at dette er en reise som gir fantastiske resultater på de fleste områder og kan by på mange positive endringer i livet. Jeg kan garantere er at du blitt møtt med «Null fordommer – 100% glede» om du lar meg hjelpe deg.