Desk with various items

Planlegger du aktiviteter og foredrag på jobben din?

Om du vil ha et nyttig og underholdene foredrag på arbeidsplassen din kan ryddeforedraget «Nok er nok!» være noe. Foredraget oppfordrer til bestemte aktiviteter i etterkant fordi «Handling skaper forvandling», og det blir alt i alt et bærekraftig og sunt arrangement med fine ringvirkninger og masse glede.

Foredragsholder

Jeanette Bretteville er en av Europas mest erfarne ryddekonsulenter, trent og sertifisert av selveste Marie Kondo, tidligere næringslivsleder og seriegründer med mer enn 30 års erfaring. Jeanette Bretteville er utdannet innen tekstil og markedsføring og har brukt store deler av livet til å overbevise mennesker om at de trenger mer. At de må kjøpe mer ting, få lyst på noe nytt og hele tiden kjenne på nye behov.

Hun har gjort en helomvending og mener tvert imot at du skal rydde plass til gleden og ikke la ting og tang styre deg lenger. Hun skriver for tiden på en ryddebok for ungdom og holder effektive onlinekurs for voksne fra hele Skandinavia.

Gå ikke glipp av hennes foredrag «Nok er nok!»

Få muligheten til å være med på et annerledes og nært foredrag hvor Jeanette viser en ny overaskende metode til å skape ro i hverdagen. Jeanette er kjent for sin sprudlende energi og morsomme tilstedeværelse. Dette blir et foredrag full av overraskelser, humor og rørende øyeblikk. Historier som berører deg dypt og som du vil kjenne deg igjen i. Få med deg dette foredraget hvor du lærer hvordan du endelig kan rydde plass til det livet du ønsker deg. Plass til mer glede! Det er enklere enn du tror!

Ta kontakt på epost: jeanette@bretteville.no