Etter rydding

Bli med på Brettevilles ryddekurs – knekk ryddekoden

Er du lei av å rydde?

Er det vanskelig å slappe av hjemme med god samvittighet?

Har du for mange ting og har mistet oversikten?

Kanskje tar du vare på ting og tang som er kjekt å ha, eller du synes det er vanskelig å kvitte deg med ting du har kjøpt, arvet eller fått i gave?

Eller du blir overveldet bare ved tanken på alt rotet, og føler det utslitt alleredede før du har begynt?

Det trenger ikke å være sånn!

Jeg ønsker å hjelpe deg i gang med ryddingen. Derfor tilbyr jeg nå et mindre ryddekurs som du kan ta i eget tempo.

For kun kr 1990,- får du et online ryddekurs som vil hjelpe deg å knekke selve ryddekoden!

Gjennom dette ryddekurset får du tilgang til en kursportal som gir deg oppskriften på å få ryddet opp i klær, tekstiler og tilbehør.


Kurset starter med første kategori i Marie Kondo metoden; klær og tilbehør. En skikkelig garderobe-detox er i seg selv fantastisk å få gjort, og når skap og skuffer er fylt med orden og glede, vil du kjenne deg topp motivert for å fortsette ryddeprosessen. 

Før du vet ordet av det, har du knekt ryddekoden!

Trykk her for påmelding og mer informasjon: https://tilbud.bretteville.no/minikurs

Hva sier andre kursdeltagere?

«Fantastisk å bli ferdig med klærne! Tar meg selv i å åpne skuffene for å bare nyte resultatet.

At det skulle bli så tungt å rydde duker hadde jeg ikke trodd. Der lå mye savn. Savn etter Mormor.

Det var godt å ha deg og resten av den fine gruppen når jeg hadde mest lyst til å gi opp.

Stor klem💖»

Er du klar for å bli ferdig med å rydde hele hjemmet ditt?

Vi har åpnet for påmelding på vårt populære og effektive hovedkurs hvor du garantert kommer i mål med å rydde hele hjemmet ditt.

Meld deg på nå, og sørg for ta du har plass på kurset med oppstart 16.januar 2023.


PÅMELDING (link)

Hva mener tidligere deltagere om kurset:

Den beste investeringen

Vekslingen mellom kursdeler og åpne live er super! Og FB-gruppa – kjempebra! Det har vært uvurderlig god hjelp med din rause veiledning Jeanette! Det kan du godt sitere meg på, og at jeg har strevd med å rydde siden jeg var 10 år. Det var først da jeg fikk veiledning av deg at det løsnet.
Din rause og hjertevarme og forståelsesfulle vanskelig å gi slipp og se klart og veiledning har vært uvurderlig hjelp i prosessen med å ta i bruk det kraftfulle verktøyet følelser er i ryddeprosessen. Huset og livet mitt og relasjonene mine er mye mer som jeg ønsker det nå enn da jeg begynte, og jeg er fortsatt ikke begynt på «tingene» (komono) mine…Takk for godt kurs og all god veiledning så langt! 💛🙂☀️💐 
Marita
46 år, kursdeltager og terapaut

No er eg på ein annan plass enn eg var før eg begynte med ryddinga.

 
Gull verdt 1: Menneskemøte. Deg som leiar og måten du er på.   ……. Eg hadde trua på at eg skulle greie det, og at du ville vere der for meg i prosessen.
 
Gull verdt 2: Videoane i kategoriane. Desse har eg hatt stor nytte av. Ja, eg opplevde at du hadde den nødvendige strukturen, og at du også såg med det kunstneriske auge, slik at det gir balanse for meg. Eg kunne berre setje på video, så var eg igong.
 
Gull verdt 3: Listene. Eg skreiv ut listene, så gjorde eg det ein gong til, for å forsikre meg om at det var glede i tinga. Ein siste sjekk. Og då gjekk det superraskt å kjenne på kva som eg ville ha og ikkje ha i livet mitt. Då eg begynte visste eg ikkje eingong kva eg likte, korleis eg ville ha det. No er eg meir nokon her eg bur. 
 
 I tillegg har eg gått ned to kilo utan at eg har prøvd. Eg har det betre, då å vere i denne kontinuerlege prosessen har også fungert som meditasjon. Eg har jobba 100% på vanleg jobb og har difor rydda mest i helgene. I starten på ein kategori, var det nok best for meg å ha mange timar i strekk. Men eg kunne rydde også i kvardagen (kveld) når det etterkvart vart organisert. Då var det lettare å ta ein ny gjennomgang å kjenne på kva som gir glede.
 
Elin, 50 år, pedagog og kursdeltager