Verdens verste ide!

Det koker litt her. Yngstemann på 15 år har endelig fått med seg hva jeg holder på med for tiden.

Det har ikke vært en hemmelighet, men det har tydeligvis ikke helt nådd frem.

Hva jeg gjør?

Jo:

Jeg skriver på en ryddebok for tenåringer.

Reaksjonen?

«Det er verdens verste ide!», startet han med å si. Så fortsatte han med: «INGEN vil ha den boken Mamma!»

Jeg har vært innom tanken selv, men jeg kan jo ikke gi meg for det?

Den gaven jeg har gitt mine egne barn ved å lære dem å rydde er bare så verdifull.

Jeg kan jo ikke sitte på den kunnskapen uten å dele den?

Jeg er ikke så naiv at jeg tror at 14 åringen leser boken fra perm til perm med stor interesse for så trylle inne på rommet sitt. Nei, men med litt hjelp fra en voksen har jeg tro på at dette kan bli veldig nyttig.

Jeg må prøve i alle fall.

Hva tror du?

Er det behov for en ryddebok for tenåringer? En bok som viser stegene som må tas, og hvordan de skal slippe å rydde resten av livet ( …eller i alle fall til de som voksne kommer til meg for ryddehjelp😉)?

Hva er din ærlige mening?

Er det verdens verste ide?

Svar meg gjerne her : jeanette@bretteville.no

PS! Her er en artikkel om hvordan det er å jobbe med små barn: https://bretteville.no/blogg/hva-skal-du-tenke-pa-nar-du-rydder-med-barn/