Snakk om helomvending!

Som tidligerer markedsjef har jeg brukt arbeidsdagen min til å overbevise mennesker om at de trenger noe mer. At de må kjøpe mere ting, få lyst på noe nytt og hele tiden skape nye behov.

Nå bruker jeg alle døgnets tider til å gi mennesker tillitt til at de har alt de trenger.

Snakk om helomvending!

Jeg var med i en podcast i går hvor vi snakket om hva jeg i bunn og grunn gjør når jeg rydder sammen med klienter. Etter den samtalen sto det virkelig klart for meg hvor langt steg jeg har tatt fra tidligere yrkeskarriere. Overhode ikke noe galt i å tjene penger og gjøre suksess. Det er IKKE det jeg snakker om, men det å skape behov er jeg ferdig med.

Denne lengselen etter noe vi ikke helt kan sette fingeren på finner vi ikke i nettbutikken eller på kjøpesenteret. Vi finner det i livet vårt, og om du ikke finner det der må du rydde plass til den. Gi plass til gleden!