Jeg har ryddet i over 1000-timer!

Om du har fulgt meg en stund vet du at det er forskjellige nivåer for oss KonMari konsulenter, alt etter hvor mange timer vi har jobbet med KonMari-metoden ute med klienter. Hver gang jeg har nådd en ny milepæl har jeg skrytt uhemmet, nesten på grensen av hva en kan tillate seg.

Vet du hva?

Det er nesten så jeg må klype meg i armen. Nå har jeg jobbet 1000 timer. TUSEN TIMER! Det gikk fort!

Jeg er blitt platina konsulent!

Det er 700 sertifiserte konsulenter i verden. Av dem er det 40 platina konsulenter. Utenom meg er det kun 2 konsulenter i Danmark. Ingen i resten av Skandinavia. Ikke så rart jeg er stolt?

Jeg vet ikke en gang hva platina er. Jeg søkte i Store norske leksikon og der sier de:

«Platina er et grunnstoff med atomnummer 78 og atomsymbol Pt. I ren tilstand finnes det som et sølvhvitt edelmetall. Det er lett å forme, smibart, men samtidig seigt. «

Det spørs hvem du spør, men jeg er også ganske «lett å forme», men samtidig seig, så jeg synes det passer ganske godt!

Hva innebærer dette for deg? Som vanlig ikke stort, men jeg har fått med meg ett og annet i løpet av disse timene. Er du er nysgjerrig på Marie Kondos livsendrende metode? Jeg kan guide deg gjennom denne herlige prosessen. Jeg kan hjelpe deg å finne gleden og la alt annet gå. For å lese mer om meg eller andre Marie Kondo konsulenter i verden kan du ta en titt på nettsiden til Marie Kondo her: https://consultant.konmari.com/#/consultants

Takketale

Jeg kjenner at jeg er takknemlig for det jeg har lært av Marie Kondo, resten av teamet i KonMari media, og fra de andre konsulentene i verden. Ikke minst må jeg få takke Lykke i Danmark som har vært en støtte hele veien ikke minst mentalt. Jeg vil også takke Monica i «Rydd deg fri», du er virkelig god å ha!

Til slutt men ikke minst, så vil jeg takke alle dere som har sluppet meg inn i hjem og liv, og alle dere som heier på meg fra sidelinjen!

Tusen takk og hurra!