Hvor mye tid er nok?

Jeg er med på et kurs som heter «Omstart30» av legen Berit Nordstrand. På 30 dager skal jeg og de andre kursdeltagerne gjøre en omstilling av kostholdet slik at helsen blir bedre. Ut med sukker, lettbrus, gluten og ferdigmat.

Det høres ikke så ille ut å bruke 30 dager på det, ikke sant?

Saken er at nå har det gått en uke og den uken var laaaaang for å si det sånn. Heldigvis kjenner jeg i dag at magen har det bedre og på første gang på et år får jeg på meg gifteringen som jeg måtte ta av da jeg brakk armen i fjor.

30 dager tror jeg faktisk det er nok til at jeg klarer å endre på det jeg trenger å endre på i kostholdet mitt, og det har vært godt å veiledning av Berit Nordstrand. (Ikke reklame – bare glad for at det finnes dyktige folk som deler av kunnskapen sin slik at vi andre får det bedre.)

Så 30 dager er kanskje ikke så lenge?

Hva med 10 uker? Det er veldig lenge om det er tiden du må vente på en du er glad i.

10 uker er kjempelenge om du er 5 år og gleder deg til jul. Det er faktisk sånn cirka 10 uker til jul nå. Visste du det?

Hvordan er det for deg? Er 10 uker for kort tid for deg å bli ferdig med alt du ønsker å få på plass til jul? Jeg tenker det er helt passe.

Begynn nå, og få en adventstid med ro og glede.

Jeg kan veilede deg om du vil?

Se her:

https://tilbud.bretteville.no/ryddekurs23