Skal du rydde i ferien?

Jeg sjekket kalenderen min, og ser at det er kun kort tid før det er ferie.

Ferie! For meg betydde det tidligere at jeg skulle rydde! Ikke nå lenger heldigvis.

Nå betyr ferie – lade, hvile, opplevelser, være med venner og familie, bading i sjø og tjern, og varm kaffe på terrassen om morgenen uten dårlig samvittighet for alt jeg skulle ha gjort.

Det er fremdeles tid for at også du kan slappe av i ferien din.

Begynn i dag med en kategori du ønsker å rydde.

Er det sol ute?

Smør deg inn med solkrem. Legg ut et laken på gresset eller på bordet. Hent ut alt fra en kategori, legg det på lakenet og kom i gang.

Hvilken kategori? Egentlig det samme. Spørs litt på hvor langt du har kommet.

Ta med alle smykkene dine, skoene dine eller hva med alle vasene dine? Ut i solen med dem. Gå en runde og sørg for at du får med deg alt i kategorien.

Jeg har laget en komplett sjekkliste over alt som kan finnes i et hjem.

Dette er egentlig en sjekkliste forbeholdt de som går på kurs hos meg, men den er så knallgod å ha når du rydder, så jeg gjør et unntak for deg.

Jeg kan sende den til deg på e-post i dag. Så kommer du i gang.

Investeringen er på kr 298.-

Du finner den her: https://start.bretteville.no/sjekkliste

Ønsker deg lykke til,

Jeanette

PS! Om du hadde tenkt deg på Ikea eller Clas Olson i løpet av uken, vil jeg gi deg mitt aller beste råd om du vil slippe å rydde i ferier fremover. For å få et varig resultat må du rydde først før du organiserer. Det å bruke penger på esker, kurver og oppbevaringsløsninger er ikke det du skal gjøre nå. Du må først få oversikt over det du har. Invester heller i sjekklisten min. Det vil du tjene masse på….,på alle måter 😊