Sertifisert KonMari konsulent Jeanette Bretteville

Hvem jeg er og hva jeg gjør

Jeg føler meg litt modig med tanke på det jeg nå skal fortelle. Jeg har jobbet som ryddekonsulent i over 3 år nå.  «Rydd i rot» kom raskt i gang, og på tross av pandemi og «det hele» har jeg hatt masse å gjøre. Til tider har jeg hatt lange ventelister med mennesker som ønsker å få hjelp. En drømmesituasjon!

Når jeg selv ryddet med metoden til Marie Kondo for flere år siden lærte jeg utrolig mye om meg selv. Det ble ryddig hjemme, i bilen og på jobb, men den største forandringen skjedde inni meg.

Jeg hadde et håp om at også mine klienter skulle kunne oppleve den magien, og det gjør de. Det gjør at jeg hver morgen gleder meg til å dra på jobb. Jeg er som en fuglehund før jaktstart. Spent og ivrig på hva dagen vil bringe, og superklar for å gjøre en god jobb. Det har utviklet seg til at jeg gjør mer enn å rydde i folks rot. Jeg gjør jo det også, – det er jo det som er metoden for å hjelpe folk til å tørre å gi slipp. Det er metoden som gir oss mulighet til å ta beviste valg, ta avgjørelser, si takk og farvel, og gå videre med det som virkelig betyr noe.

Veien hit

Min lange erfaring innen næringslivet både som gründer, leder, selger og produktansvarlig har i tillegg gitt meg masse kompetanse jeg nå får brukt. For de som ikke vet det har jeg jobbet med alt fra verktøy, klær, mat og vinkurs til lønnsstatistikk og kondomer. Jeg har ledet skoleungdom og pensjonister. Jeg har vært med i Reality-TV, og jobbet som håndmodell. Jeg har vært med på oppturer og nedturer. Jeg har tapt og vunnet, også i livet som helhet. Jeg har sett det aller meste. Det er lite som skremmer meg.

Kjenner likevel at det kiler litt i magen når jeg nå hopper i det og endrer firmanavnet mitt fra Rydd i rot til rett og slett BRETTEVILLE. Det å tørre å si det høyt at det jeg står for er noe mer enn kun å rydde i rot. Noe som er unikt for mitt ryddefirma, og som bare jeg og de jeg har håndplukket til teamet mitt kan tilby deg.

Det er dette jeg vil

Jeg ønsker at du skal ta gode valg for deg selv og for planeten vår. Jeg vil at du skal få frem potensialet ditt, gleden og viljen til å gjøre en forskjell. Jeg vil at du skal være trygg, glad og ha et håp om en bedre verden. Jeg vil at du kvitter deg med det som holder deg tilbake enten det er andre mennesker, ting eller minner. At du har god helse, både fysisk og psykisk, at du gjør andre glad og samtidig tar vare på deg selv.

Hva som helst som du ønsker deg. Jeg vil at du skal få det til enten du trenger en liten dytt, et større løft eller en hånd og holde i underveis.

Uansett hvilke resultater du ønsker deg i livet, starter den reisen med å rydde opp skikkelig, og ingenting slår metoden til Marie Kondo etter min erfaring. Vi begynner med det,- også legger vi til et dryss av BRETTEVILLE