Gulljenta

Jeg var så stolt! Gult belte!

Jeg gikk på jiu-jitsu hver onsdag i noe som virket som en evighet og fikk til slutt utdelt gult belte med seremoni og det hele. Jeg kom aldri lenger, men jeg husker den dagen så godt likevel. Mormor kalte meg «Gulljenta», og det var sånn jeg følte meg også.

Mål

Jeg har alltid vært glad i å nå mål og setter ofte opp en milepæl eller fler underveis. Det har aldri vært så viktig for meg å være best. Være den første og eneste over streken er ikke det viktigste for meg, men jeg liker å holde løfter til meg selv. Så når jeg setter meg mål gjør jeg mye for å nå dem.

Når jeg startet «Rydd i rot» var målet å bli trent av Marie Kondo og hennes team så jeg kunne bli skikkelig god i metoden som jeg på mange måter følte ble selve vendepunktet i mitt eget liv. Jeg ønsket å bli Norges første sertifiserte KonMari® konsulent, og selv om jeg ble slått av dyktige Monica i «Rydd – deg -fri» var det stor lykke når jeg besto eksamen.

Gleden

Jeg har hele tiden sett for meg at jeg skal hjelpe mennesker til å finne gleden. Vise at de har nok på alle plan. Jobbe med rydding ikke bare i hjem, men også i liv. På den måten kunne jeg bruke alt jeg har gjort og lært hittil. Bruke hele meg på en god måte!

Mormor, i dag er jeg «Gulljenta» igjen. Jeg er like stolt som den gang. Etter å ha ryddet 600 timer hos x antall mennesker, etter å ha ledd, grått, båret, slept, stappet og brettet utallige ganger er jeg nå kommet til gullnivå. Den første i Norge, nummer 44 i verden! Jeg er ikke bare stolt, men også uendelig takknemlig.

Takk til dere som slipper meg inn i livet og takk til alle dere som heier på meg!

Dere er (også) gull!