Er du singel?

Om du er på jakt etter en partner kan faktisk rydding være noe for deg. Du må nemlig rydde plass for kjærligheten. Jeg sier det igjen: du må rydde plass til det du vil ha i livet ditt!

På et dypere plan betyr det at du ikke kan jobbe livet av deg og knapt ha tid til å se mulighetene som finnes. Det betyr at du ikke kan ha så mange prosjekter at det aldri er plass til noe nytt. Det betyr at du ikke kan ha eks-kjæresten din sentralt i livet ditt selv om det aldri så mye er praktisk for deg. Du kan ikke lenger oppbevare teltet hans i boden.

Du må vite hva som gir deg glede. Du må tørre å satse på det. Velge gleden og gi slipp på resten.

Dette er kun noen innspill fra meg som er godt gift, men jeg ser det gang på gang med klientene mine. Ting skjer når de rydder plass til det de vil ha enten det er en ny partner, en ny hobby, en ny livstil eller generelt et bedre liv.

Så hvis det er en ny kjæreste du vil ha har jeg noen tips her:

Lag en liste over det du søker i en partner. Skriv ned alt du kommer på. Gå dypt. Hvordan skal du føle deg? Hvordan blir dagene med din nye kjæreste? Hvordan kommuniserer dere?

Denne listen er lur å lage for da er det lettere å kjenne igjen riktig kandidat når vedkommende dukker opp.

Gjør hjemmet ditt klart!

Kvitt deg med alt fra tidligere partnere. Plukk ned eventuelle bilder av barn og familie på soverommet.

En klient av meg, en kjekk eldre fyr, hadde 2 store bilder av sine godt voksne døtre over sengen, og vi lo godt når vi tenkte på hva det ville gjøre med stemningen «dersomatte hvissomatte».

Heng opp noe du tror vil passe til din nye partner. Er du veldig målbevisst kan du gjøre plass til klær og toalettsaker til det blir aktuelt. Føler du deg litt sprø? Du er bare organisert og positiv. Ingen trenger å vite det!

En annen klient av meg er veldig klar med tanke på hva hun trenger i livet sitt. En av hennes høyeste ønsker er å ha en å dele helgene med. Ukedagene hennes er fulle med aktiviteter, barnebarn og masse annet som gir henne glede. Det er i helgene hun savner noen. Vi satte opp en skisse på hvordan en perfekt helg vil se ut med ny kjæreste. Det resulterte i at hun har en flaske bobler stående i kjøleskapet, og 2 pene glass står klare i skapet. Nå har en flott mann i nabolaget hilst flere ganger når hun har gått tur, og du skal ikke se bort ifra at den flasken blir åpnet i kveld.

Så hva med deg? Hva lengter du etter? Hva kan du rydde bort, fysisk og emosjonelt, for å gi plass?