Er du en bokorm?

Bøker er for mange vanskelig å rydde i. Det å kvitte seg med bøker sitter ofte langt inne. Det sies at Marie Kondo har en regel som sier at det kun er lov å eie 30 bøker. Jeg aner ikke hvor den kom fra, men sant er det ikke. Du kan ha så mange bøker du vil, og du kan organisere bøkene rundt i huset om du ønsker det.

Felles for våre klienter er at de begynner å lese mye mer etter en opprydning i bokhyllen.

Det er jo ikke så rart. Endelig kommer godbitene frem, og nye og gamle bøker vekkes til liv. Marie Kondo vekker bøkene bokstavelig talt før hun starter ryddeøkten. Klapper med hendene forsiktig på stablene. (Når ingen ser meg gjør jeg det samme 😂 )

Det er så godt å sette seg ned med en bok, enten det er tekst som tar deg inn i en ny verden, eller om det er noe som inspirerer deg. Jeg leser ofte krim🥷. Krimbøkene er lette å kvitte seg med. Når jeg vet hvem som er morderen er det på en måte ikke mer å gjøre med det.

Jeg hadde egentlig tenkt å se videre på «serien min» i kveld, men nå skal jeg ta frem en bok som har ventet lenge på meg.