Det må da være mulig å få til dette selv?

Tenker du at det er galskap å be om hjelp til å rydde? At det virkelig er noe du burde få til selv?
Jeg kjenner til den følelsen.

Jeg kjenner også til skammen over å likevel ikke få det til. Skam og dårlig samvittighet er ikke den beste metoden for å komme i mål. 
På ryddekurset har vi fokus på det som gir glede, og vi øver oss å kunne be om hjelp og kjenne etter hvordan vi vil ha det.
Det er selve bonusen, i tillegg til at du får et ryddig hjem selvfølgelig.

For å komme med et eksempel:

Det å slanke seg alene kan gå fint, men sannsynligvis får du bedre resultat om du er med på et kurs hos Grethe Roede hvor dere en gjeng som slanker dere sammen. Tror du ikke det?
Du kan sikkert ta sit-ups, men med en personlig trener får du raskere resultater.

På ryddekurset får du både en personlig trener og et felleskap.

Det er tøft å rydde alene. Det kommer til å dukke opp motstand, og du kommer til å bli fristet til å ta snarveier. Det er ikke effektivt.
Kanskje føler du for å gi opp, eller så fortsetter du å flytte rundt på rotet, og snart blir det like rotete igjen.

Jeg vil lære deg å rydde slik at du kommer i mål. Når du rydder på denne måten, slipper du å tenke noe mere på det. Du lærer å rydde for siste gang. Alt du har rundt deg gir deg glede, og alt har en plass.

Det er allerede en fin liten gruppe som har investert i ryddekurset. Det er begrenset med plasser, for jeg vil følge opp skikkelig, så ikke vent for lenge.

Dørene til kurset åpner 16.september, men du tar det i ditt tempo, og du har tilgang til kurset så lenge du trenger det.
Om du vil ha mer informasjon kan vi ta en prat om du vil? Book tid her: https://calendly.com/ryddirot/ryddeprat?month=2022-09