Jeanette Bretteville bretter klær

Bli med på Brettevilles ryddekurs – knekk ryddekoden

Vi er godt i gang med høstens hovedkurs.

Jeg aner ikke hvordan jeg skal beskrive stemningen, for det er litt sånn «du må ha vært der for å forstå». Det jeg kan si er at disse 20 damene som har ryddet seg gjennom klær, sko og annet tilbehør allerede nå merker stor forskjell. 

I hjemmet sitt, men også på humøret. De omgir seg med det som gir glede og de kjenner på en økende grad av optimisme og fine, nærende tanker. De våger å drømme litt større. Tør å tro at det denne gangen blir annerledes. At det er en positiv endring på gang.

Det er ikke rart. Vi fokuserer på glede og lar alt annet gå. En teknikk som er bra når vi rydder, og er nyttig i livet ellers.

Se hva en av damene skrev til meg første uken:

Fantastisk å bli ferdig med klærne! Tar meg selv i å åpne skuffene for å bare nyte resultatet.

At det skulle bli så tungt å rydde duker hadde jeg ikke trodd. Der lå mye savn. Savn etter Mormor.

Det var godt å ha deg og resten av den fine gruppen når jeg hadde mest lyst til å gi opp.

Stor klem💖

Ja, ja, tenker du kanskje. «Det høres fantastisk ut. Jeg får prøve å rydde litt selv, også får jeg bli med når jeg får råd….om jeg får råd.»

Tenker du sånn?

Jeg er bekymret for at du ikke kommer i gang. At du bruker høsten og vinteren på å tenke på rydding og alt som skulle vært gjort. Slik du har holdt på lenge nå. Kanskje ble du så inspirert at du hiver deg på ryddeoppgaven alene. I så fall er jeg redd for at du starter i feil ende og er like langt igjen om kort tid.

I de årene jeg har jobbet som ryddekonsulent og hjulpet hundrevis av mennesker med å rydde er det TO ting jeg ser er avgjørende for resultatet. Det er å få inn ryddemetoden jeg bruker med teskje, og starte med å rydde kategorien klær.

Ikke kjøkken. Ikke boden. Ikke fem minutter hver dag, eller bruke metoder som tar utgangspunkt i om du har brukt det siste året eller ei.

Det er å følge rekkefølgen, og første punkt på listen er kategorien klær.

Jeg ønsker at du kommer i gang selv om du ikke er med på hovedkurset.

Det du trenger for å lykkes med ryddeprosessen, er å lære ryddemetoden som gjør at du får alt på plass.

Slik at du slutter å flytte rundt på rotet ditt, men begynner å rydde!

Derfor har jeg laget et virkelig godt ryddekurs for deg som gir deg det du trenger i første omgang.

I en begrenset periode kan du nå få Brettevilles ryddekurs – knekk ryddekoden til kun kr 1990.-

Her er det vi går igjennom på selve kurset:

  • Forberedelser
  • Ryddemetodens 6 regler
  • Hvordan rydde klær
  • Tilbehør
  • Øvrige tekstiler

Du skal få verktøyene og metoden du trenger slik at du kan slippe å tenke på rydding hele tiden!

Som du vet kan du tjene penger ved å selge det du ikke vil ha lenger, men de store pengene kan ligge i det du sparer. Jeg skal vise deg hvordan.

Jeg lagt til en bonus i kurset hvor jeg gir deg mine 20 -beste tips som gir bedre økonomi ved å rydde.

Det er ikke usannsynlig at du frigjør mer enn nok til å bli med på hovedkurset neste år, i så fall trekker vi fra summen du har investert i dette kurset når du melder deg på.

Felleskap er en suksessfaktor, så du skal få støtte fra meg underveis og de andre minikursdeltagerne i en egen, lukket, Facebookgruppe.

Mandag 7.november klokken 12.00 skal vi også ha en livesending som du kan bli med på direkte, eller se i opptak. Her skal jeg snakke mer om det å gi slipp, motstanden som dukker opp underveis i ryddeprosessen, og vise noen øvelser som er gode å ha i den sammenhengen. Her kan du også stille spørsmål i forkant eller underveis i sendingen.

At du får mye for pengene er ingen tvil.

Så nå er det opp til deg om du vil komme i gang før jul?

Dette tilbudet avsluttes fredag ved midnatt, for på lørdag åpner jeg dørene til kurset. (Du kan ta kurset i eget tempo)

Så ikke vent.

Meld deg på her: Brettevilles ryddekurs – knekk ryddekoden for kr 1990,-

Ønsker deg alt godt,

Jeanette