Fordelskort?!

Fordelskort! Bonuskort! Kundekort! Loyalitetskort!

Høres positivt ut! Er det det?

Gir det deg en ekstra bonus som gir deg glede? Føler du deg verdsatt og sett som lojal kunde?

Når jeg fikk et kort før pleide jeg å legge det i hanskerommet på bilen. Sånn at jeg etter planen alltid har med meg kortet om jeg trenger det. Det ble for mye å ha i vesken, og lommebok har jeg ikke lenger. Det å ha kortene i bilen fungerte ikke. Jeg glemmer ofte å ta med kortene inn. Jeg har opptil flere kort fra samme sted og må få nye hele tiden. Så gjelder det å samle på kortene og få ført over kjøpene. Jeg har også tatt vare på kassa-kvitteringer på kjøp slik at jeg senere kan få betjeningen til å føre inn transaksjonen på kortet neste gang.

Bare rot!

Ingen glede!

I går skulle jeg kjøpe kattemat også viste det seg at jeg ikke hadde med «Loyalitetskortet» til der jeg pleier å handle. Da skjedde det noe rart. Jeg valgte jeg å dra til en annen butikk!!Ingen vits i å være lojal uten kort tenkte jeg. Merkelig kjøpsadferd, men det var altså det jeg gjorde.

I den nye butikken spurte jeg om de hadde bonuskort eller lignende. Han svarte at det hadde de ikke, men han hadde regnet ut hva bonusen kattematleverandøren utgjorde og justert prisen.

Var det en god ide?

Jeg synes det!

Mye ryddigere!